Ànec
Ous ferrats amb cansalada grassa i patates roses.
Ahir varam anar a un Restaurant que si teniu temps val la pena provar..
Ca l'Ignasi és una d'aquells restaurants que recordes temps després d'haver visitat. El restaurant està situat en Cantonigròs (prop de Vic) en una antiga casa amb parets de pedra que transmeten la calor acollidora de la terra, que és qui proporciona el producte.
Ignasi Camps, un jóven de Badalona que ha deixat el mar per a treballar el que a ell li agrada cridar el seu paisatge culinari: l'anyell de llet, l'ànec, els productes de l'horta i evidentment, els bolets i la tòfona. La seva és una cuina que podríem batejar com de muntanya actualitzada. Ignasi és un gran afeccionat als blancs amb barrica i així es demostra en la seva carta. probablement estiguem parlant del millor restaurant de la comarca d'Osona quant a qualitat preu .
Os presento uns quans plats que varem menjar.Arròs de verduresPatates amb verduretes
Filet de vaca
http://www.calignasi.com/Si voleu pasar-hi , val la pena..
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
8 comentaris:
Hola guapa!! Como me he sorprendido de ver en tu blog una receta de carne!! Y digo... Ui!! me habré equivocado?? Despues he leido el comentario y he visto que ibais de restaurante... y que restaurante!! Todo super apetitoso y la prseentación especatcular!!!! No dudo de que estuviera buenísimo.
Bueno, cielo, ayer me iba despidiendo de todas vosotras,una por una, y tu y algunas mas se me quedaron en el aire. y no queria cerrar sin despedirme personalmente!! Así que en cuanto he podido he encendido el ordenador y aquí estoy, para desearos felices vacaciones. No marcho lejos, pero no podré atender el blog, así que me despido momentaneamente hasta después de las vacaciones. espero tenerte a la vuelta, a tí, a tu blog, y a tus maravillosas recetas. Un beso, mi amiga ELS PEIXOS. I fins aviat!!
moltes gràcies per la recomanació, dolors, el que vau menjar té molt bona pinta i la seva pàgina web l'he visitat i m'ha agradat molt. i si a més dius que està bé de preu, què més es pot demanar?
per cert, m'he apuntat la recepta de l'arròs amb llamàntol ;)
Hola wapaaa gracias por visitar mi blog ,he visto el congrio que me has dixo y la verdad es que es impresionante nunca he visto uno tan grande 16 kg y seguro que los hay mas .
Yo soy de galicia pero del interior en las pescaderias tenemos muxa variedad de pescados y aqui si se vende muxo congrio la verdad es que como no lo encargues el abierto vuela pero a mi me gusta el cerrado asi guisado y si lo veo y se me antoja lo compro igual.
No he podido ponerme de seguidora pero te guardo en favoritos para seguir visitandote pues tienes unas recetas muy interesantes para cocinar el pescado.
Bicos mil wapa.
El restaurante tiene muy buena pinta y los platos ummmm pa no dejar ni las migas.
Titaniii
Primero, descansa unos cuantos dias que esto de tener un bloc es muy bueno y megusta mucho, pero desde que lo tengo ,la casa , la ropa y la cocina estan atrasados como nunca.
Puse todo esto porque no me daba tiempo de hacer ningun post bién hecho.
Hasta pronto guapa y nos seguiremos viendo en septiembre.
Fins aviat!!
Manel
Vaig penjar això per que era l'únic que tenia per anar de presa, però de totes maneres és recomanable.
La recepta d'arròs amb llamàntol és de casa , no li treta d'enlloc.No se si t'agradarà.
Fins aviat.
Nenalinda
Que nombre más bonito NENA LINDA es tuyo o te lo has puesto??
No se porque no te has podido poner de seguidora, no has visto que hay una flor como la tuya??Yo aunque quiera ir al blog este no hay nada, no se quién es.Yo ya te he puesto en mis blocs amigos y así cuando saques un post nuevo, lo veo enseguida.
Así que eres de Galicia, nosotros tenemos todas las almejas, mejillones, berberetchos , merluzas etc de galicia,las mejores almejas que tenemos son gallegas.Ostras, centollo,,,,todo de Galicia .
Solo tocamos pescado de nuestra Costa catalana y de galicia ( NORTE)
Un abrazo.
Hola Dolors, com et cuides, eh?
Els financers no son de cap llibre teu! Ja he acabat, quasi bé, amb el que havia de fer amb ells, la setmana vinent o bé l'altra te'ls portem a la fleca!! Salut.
La cuina vermella
No hi heu anat mai aquest Restaurant?Quan podeu proveu que os agradará..
un petó.
Publica un comentari a l'entrada