dijous, de juliol 02, 2009

Pastís calent de rap amb mussolina d´all.




Si voleu tornar a llegir la explicació del Rap, podeu mirar l´ anterior recepta del rap

els ingredients per 6 persones

1k de rap tallat amb 6 o 8 talls.
Mantega
5 ous, 350ml de crema de llet espesa.
1 ram de farigola, sal i pebre blanc.
1 tomàquet petit ratllat.
2 tassa de mussolina d´all.
Per fer la mussolina d´all.
per fer 1 tassa i 1/4
12 dens d´all, 1/2 cullerada de sal.
2 rovells d´ou, 1/4 de de litre d´oli d´oliva.
Posar els alls sense pelar al forn a 175º , uns 30m fins que estigui tou.
Deixarem que es refredi i li traurem les arrels i els picarem en el morter.Posarem la sal , les rovells i poc a poc hi anirem afegint l´oli com si fos un all i oli normal.

La preparació
Posar el forn a 180º.
a una plata de forn amb una mica de mantega hi posarem el rap fins que estigui fet uns 45m.
És treu el rap del forn i és posa a 200º.
Deixarem que es refredi el rap i desprès traurem la espina i amb els dits l´esmicolarem.
Deixatar un ou i barrejar amb el rap i posar-ho poc a poc a la crema de llet.posar-hi la farigola,sal i el pebre al gust.Que quedi una mica espesa.
Posar mantega a un motlle per fer pastissos, posar-hi la mitat de la pasta del peix.Amb una espàtula aplanar .
Deixatarem el reste dels ous , la mitat dels quals ho posarem per sobre el peix;posarem una tira ampla de tomàquet ratllat al centre.Desprès acabem de afegir el reste de la pasta del peix , procurant que acabi de cobrir el ou i el tomàquet.Tornar a aplanar i acabar de posar l´altre ou.
El posarem al bany maria durant uns 45m.
Deixarem que és refredi el pastis, desprès el tallarem i posarem en una altre plata de forn els trossos de pastis. A cada tall l´hi posarem una mica de mussolina d´all i el gratinarem al forn durant uns minuts.
Cuina Catalana-Martinez Roca

7 comentaris:

Virtuts ha dit...

Hola Dolors uuuuffff què bo!! amb el que m'agrada el rap aquesta recepta ha d'estar deliciós, me la a punt per provar-la, quan deixi el règim.

Un petó

ELS PEIXOS ha dit...

Virtuts
No se si saps que el diumenge vin a dinar a casa teva, si vols et portaré el rap i ho proves..

La cuina vermella ha dit...

Hola Dolors,
Sembla mentida que un peix tan lleig sigui tan saborós, oi? Aquest pastís calent té molt bona pinta!
Gràcies, ets un sol!
Ara vaig a veure el bloc del Pa!
Muac

Pilar ha dit...

Dios mío que receta más delicada, no me gusta mucho el pescado, pero el rape y hecho así... una delicia...
Besos

ELS PEIXOS ha dit...

La cuina vermella
A mi és el que menys m´agrada de peix.( el Rap)
JO el trobo muníssim i és deixa fer el que li vulguis fer.
Adéu guapa!!

Pilar
Que tal estas?
La moussolina de ajos le queda muy bien al pescado , y mas al rape.
Pero este pastel se puede hacer con cualquier pescado que te guste , mientras sea blanco.
Un abrazo.

VINCENT ha dit...

Hola,

Su blog ha captado nuestra atención por la calidad de sus recetas.

Agradeceríamos que lo registre en Ptitchef.com para poder indexarlo.

Ptitchef es un directorio que referencia los mejores sitios web de
cocina. Cientos de blogs ya se han inscrito y disfrutan de Ptitchef
para darse a conocer.

Para suscribirse a Ptitchef vaya a
http://es.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form o en
http://es.petitchef.com y haga clic en "Anade tu blog " en la barra la
parte superior.

Atentamente,

Vincent

ELS PEIXOS ha dit...

Vicent
Muchas gracias, lo pensaré.Pero mis recetas son sacadas de los libros de cocina que mas me gustan.
Un saludo

i també pots veure

Related Posts with Thumbnails