Dons bé , el vaig vendre al JORDI GARCIA , fotògraf de la revista Descobrir Cuina .
Li vaig demanar si em podia enviar les fotos i també m'ha donat la recepta.
Totes les fotos i la recepta son d'en JORDI GARCIA.
Moltes gracies Jordi.
Tintorera amb patates i pèsols
Temps de preparació: 45 min.Ingredients (Per a 4 persones):
1 kg de tintorera
1 ceba ,2 dents d'all
1 tomàquet ,300 g de pèsols
2 patates ,3 dl d'aigua
6 cullerades d'oli d'oliva
Sal i Pebre
Per a la picada:
1 dent d'all
5 ametlles torrades
1 llesques de pa torrat o fregit
1 cullerada de julivert picat
Preparació
1 Eliminar el cap i la cua del peix, tallar-lo en rodanxes i rentar-lo bé eliminant totes les vísceres.
2 Pelar la ceba i l'all i picar-los. Tallar el tomàquet per la meitat i rallarlo.
3 Mentre, salpebrar les rodanxes de peix i daurar-les en una cassola baixa amb la meitat de l'oli.
Apartar i reservar.
4 En la mateixa cassola, afegir l'oli restant i ofegar la ceba i l'all a foc molt suau fins que comenci a prendre color. Incorporar el tomàquet i guisar un parell de minuts més. Afegir les patates trossejades, els pèsols i l'aigua, salpebrar i deixar coure tot junt uns 10 minuts. Afegir les rodanxes de peix i cuinar tapat 5 minuts més. 5 Preparar una picada amb l'all, l'ametlla i el pa torrat i el julivert i agregar-la al guisat movent la cassola perquè s'integri. Deixar reposar 5 minuts abans de servir.
Recepta i fotos Jordi Garcia.
9 comentaris:
Definitivament en Jordi és el millor fotògraf del món. Un petó ben fort per ell.
Els peixos; Tinc entés que la tintorera és un peix,que la seva carn és poc apresiable comercialment parlant, exepte les aletes per fer la sopa de tauró.
Si aquest peix és tant bo com les fotografíes d'en Jordi García... felicitats¡¡.
Doncs felicitem al Jordi, perque el resultat ha estat espectacular!!!! Ara, a mi que m´ho donin així, ja cuinadet!!!
Be, dolors, he vist que has cambiat el títol del blog, al principi no et reconeixia a la meva llista dels blocs!! Volia contestar-te a la teva pregunta. Si, em dic Ana, i em sembla que ho vaig explicar alguna vegada amb un meme d´aquest que venen amb preguntes incloses. El pseudónim de Titaniii ve perque a casa, desde petita, sempre m´han dit (Ani); y les meves nevodes em diuen (tita) de tia, així que quan em cridaven em deien tita-ani, i desde llavors sempre sóc la titani!!! M´encanta que em diuen així!!!! Però si vols em pots dir Ana, no me importa!! I per cert, com t´has assabentat? Tinc curiositat!!!!
Un petó, Dolors!!!! I bona entrada de setmana!!!!
Ummmm si aquesta recepta te el mateix gust que sembla a las fotos ha d`estar per sucar-hi pa.
Un petonas
Tintorera??És bona!!No l'he tastada mai!!Al ser un peix blau,no???segur que m'agradaria!!
Les fotos increibles com sempre!
Un petonet preciosa.
Vanesuky.
La cuina vermella
Penso el mateix, Txell.Estic contenta de tenir amics com tots vosaltres.
Graciés un altre vegade.
Josepb
Jo crec que aquest petit és diferent.
Graciès, Josepb
Titaniii
En Jordi ja esta felicitat de la part de tots. és més avui a entrat al bloc i ho ha vist tot.
El bloc el vaig canviar després de les vacances.
Totes les altres preguntes ja t´hi contestat al teu bloc, je, je.
Adéu maca.
Fem un mos
Tens rao , les fotos són estupendes.
fins aviat
Vanesuky
Has menjat mai , cazón??? És el mateix , més o menys.
Adéu guapa.
Gracies a tots per escriurè.
Wapa se ve especetaculaaaaaar ,no se si es lo mismo ,pero una vez compre un pescado congelado en el que ponia en la etiqueta tintorera y mirando en internet resulto ser un tiburon pequeño que es comestible y claro aunque estaba rico no lo he vuelto a comprar jis..jis.
Bicos mil wapa.
Nenalinda
Pues seguro que es lo mismo si lo ponia en la etiqueta.Antes le llamaban cazón , creo que es lo mismo tampoco estoy segura.
Un abrazo guapa.
Publica un comentari a l'entrada