Que tal , Com esteu tots ?
Ja tornem a ser aquí..
Quant estic uns quants dies a la platja, aprofito per emportar-me sofregits que tinc al congelador fets, que faig quant em sobra aquest peix tan apetitós per quasi bé tothom.Preparo tot això a casa i així per les vacances tinc poca feina a cuinar, però a la família la tinc avorrida de menjar sempre arròs i fideu as.Ja tornem a ser aquí..
La llagosta, té una closca molt dura i el color va del violeta al vermellós , amb taques grogues .Les antenes són llargues .És un crustaci molt apreciat i car.
La carn és ferma , dura , fina i gustosa que ens pot recorda al rap.
ARRÒS DE LLAGOSTA AMB SANFAINA.
Els ingredients
Recepta base per arrossos
500gr de llagosta
1 Albergínia , un pebrot vermell
2 cullerades de picada base
La preparació
Tallar el pebrot vermell i l´albergínia .
A la mateixa paellera on s´ha de realitzar el sofregit base , saltar primer els talls de llagosta amb un rajolí d´oli.
Reservar.
A l´hora d´elaborar el sofregit , incloure-hi els daus d´albergínia i pebrot quan la ceba comenci a enrossir.
Després la sèpia i el tomàquet corres ponents.
Saltar lleuger ament l´arròs i abocar-hi el fumet.
Tirar la picada i els talls de llagosta.
Tastar i rectificar de sal.
És millor posar la paella o cassola al forn a 180 º durant 12 minuts i així no s´enganxa.
Recepta de Quim Marqués
10 comentaris:
Hola wapa!!! Bien llegada, ya me he dado cuenta de que siempre sale el congrio y he visto en otros blogs que tambien te tienen que pasa lo mismo ????
Bsss
Benvingud i amb força pel que veig. Quina pinta té aquesta llagosta, pensava que traspassaria la pantalla i tindria sopar per aquesta nit. Molt bona aquesta recepta. Salut!!!!
holaaaaa, que buena receta, pero un poquito cara, me encantan los arrozes y las fideuas, me apunto un beso angels
Celes
Si sabes porque me pasa esto ya me lo diras, gracias guapa.
Olles i Somriures
Si pogués fer que traspasses la pantalla ho faria, t´ho asseguro .
Gracies maca.
Angeles
Que tal Angeles, ya has llegado de tus vacaciones..?
Estuve en el Mercado de San Miguel y me acordé de ti, me gustó mucho.
A mi también me van los arroces i todo lo que sean hidratos.., saí estoy de guapa..
Hasta pronto.
Hola bonica!!!! com esteu?? us han anat bé les vacances? no saps les ganes que tenim de veure't!!! La teva llagosta és guapa, guapa!! un petó enorme.
Hola preciosa, ja estas aqui?
Jo I love you el arrós, ajajjaj.a
Jo no en canso mai.
Tenía que está diví.
Petons.
Margot
Buenos dias!!!! Ya he visto que lo has solucionado.
Me alegro que te guste el cambio de look. En mi blog tengo un apartado llamado Tuneando el blog es el segundo se llama fondos blogelvira...
tiene un montón todos chulisimos.
Bsss
Margot
Hola margot , com estas ? Estic contentisíma de tornar esta amb tots vosaltres, no tinc gaira temps per fer post però estic enganxada i no ho puc deixar.
Els arrossos , lo millor del mon..
Celes
Moltes gracies per la informació , ho miraré,el teu m´encanta.
La cuina vermella
Com esteu ? ja hi vist per les fotos de la festa major que molt bé.Ja m´ha dit un ossellet que os ho heu pasat pipa!!
Fins quan volgueu..
Dolors! Ja sóc aquí! Com estàs? Deliciosa la llagosta, ja vindré una dia d'aquests a comprar-te una... Q bo!
Una abraçada
Publica un comentari a l'entrada