tag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post8851569621967141285..comments2023-08-23T09:20:42.617+01:00Comments on EL MILLOR PEIX: Gall ....Gall de Sant PereELS PEIXOShttp://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-13436113965645069702010-02-14T11:57:04.081+00:002010-02-14T11:57:04.081+00:00Paco
sabes que ahora no se que es eso de la almadr...Paco<br />sabes que ahora no se que es eso de la almadraba , me suena y no se de que...vaya , como soy de tonta!!ELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-26597374197411210442010-02-13T20:10:11.490+00:002010-02-13T20:10:11.490+00:00dolors, sé perfectamente que, lo que hemos dicho d...dolors, sé perfectamente que, lo que hemos dicho del perdón y la venganza, són palabras que cómo tú muy bién dices són de buén rollo, pués yó jamás lo entenderia de otra manera, soy bromista por naturaleza, y claro está que, me gusta que también me gasten bromas, faltaria más, y ahora en serio, lo del arroset de almadraba, yá hacia tiempo que lo iba a preparar, péro su único ingrediente és de temporada y a éstas alturas el que hay es congelado, aún asi lo prepararé,...y cómo siempre un placer fer una charraeta.....saludos pacopacohttps://www.blogger.com/profile/10997931799275090934noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-9234244627601021522010-02-13T18:41:18.576+00:002010-02-13T18:41:18.576+00:00Dolorss
Nosaltres tenim la sort de tenir la costa ...Dolorss<br />Nosaltres tenim la sort de tenir la costa a 20 minuts de casa , i és per això que podem gaudir de tots aquest peixos .Vosaltres pot ser que esteu lluny de la costa??En tot cas tu compra el millor que trobis , sempre que sigui d´aqui, o del Nord d'Espanya .Millor congelat o de viver , abans que el que no s'ha sap d'on ve.<br />Adéu Dolors<br /><br />Paco <br />no te enfades conmigo , que todo es con buen "rollo""<br />adéuELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-39164044032674652462010-02-13T14:43:26.285+00:002010-02-13T14:43:26.285+00:00uyyyyyyyyyyy doloretes lo que me has dicho, qué nó...uyyyyyyyyyyy doloretes lo que me has dicho, qué nó tengo perdón....jajajaja, pués mira mi venganza vá a ser terrible.....te iba a dedicar un arrosset de almadraba, y NÓ lo voy a hacer, alaaaaaaa.....bueno igual me lo pienso mejor y sí lo hago.....salutaçións pacopacohttps://www.blogger.com/profile/10997931799275090934noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-35153482762429586572010-02-12T22:23:36.560+00:002010-02-12T22:23:36.560+00:00Dolors, has acertat de ple, sempre hi ha el mateix...Dolors, has acertat de ple, sempre hi ha el mateix: sardines, seitó, lluç, rap, sepia, calamar, briuxes, llenguado, morralla... i poca cosa mes.dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-37609439594548429732010-02-12T22:16:18.940+00:002010-02-12T22:16:18.940+00:00Margarida
L'aigual amb sal no cal bullir-la .D...Margarida<br />L'aigual amb sal no cal bullir-la .De totes maneres , si compres el peix on semble que el compres ,no pateixis gens per posar les cloïsses amb sal , no tenen sorra , les bones.<br />Jo no dic quan fumet , perquè ho faig a ull , no ni poso gaire , vaig fen a poc a poc , fins que veig la mida que m´agrada.<br />El llenguado amb suquet , tens que deixar.lo menys estona que no es trenqui.<br />Pots preguntar el que vulguis , que jo quan puc et contesto el que se..<br /><br />Virtuts<br />Tu el coneixes molt bé aquest peix...<br /><br />Ricard<br />Dons , amb la teva WEBER , quedaria d´allò més be..<br /><br />Dolorss<br />El que passa es que potser , que tu estas en un lloc que els paixaters no tenen massa variació,,, o no ??<br /><br /><br />Manel<br />Ja em diras , quin es , aquest oli cru d´aberquines que tens , hi que hi posses al peix..<br />Dons , sí avui en tens un de preparat..<br /><br />Fem un mos<br />És un peix , que és bo de qualsevol manera..ELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-56548533384642530732010-02-12T22:02:10.804+00:002010-02-12T22:02:10.804+00:00Onega
Si un dia ves uno , compralo ....lo disfruta...Onega<br />Si un dia ves uno , compralo ....lo disfrutaras.<br /><br />Els fogons del pare<br />A nosaltres quasi sempre ens demanen que els hi traiem la espina.<br />És un peix molt fi ..<br /><br />Eva <br />Quan puguis ho proves i veuras , quin plat....<br /><br />Xisca<br />Simplement amb alls és molt bo..<br /><br />Fely<br />Pues es un pescado que hay también por aqui..<br />Buscalo que lo encontraras.<br /><br />Titaniii<br />És veritat , és molt lleig , però és molt bo.<br />ja saps que no et pots fiar de les aperiencies...<br /><br />Paco<br />Tu no tienes perdon....porque tu estas en un sitio que teneis mucho pescado, y muy bueno . Solo hay que cambiar de pescaderia , y donde encuentres...:-))))<br /><br />Glòria<br />A la Planxa és molt bo , i amb suquet ....ELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-72478514322259354682010-02-12T14:41:26.206+00:002010-02-12T14:41:26.206+00:00Nosaltres l`em menjat a la planxa i al forn, i es ...Nosaltres l`em menjat a la planxa i al forn, i es deliciós, un dels peixos mes fins, el pròxim el provarem així deu de estar molt bo<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-70129884350233649772010-02-12T14:04:56.491+00:002010-02-12T14:04:56.491+00:00Per a mi és, potser, el meu peix preferit, el trob...Per a mi és, potser, el meu peix preferit, el trobo boníssim i normalment el faig filetejat --per les bones mans de la Dolors o de la seva germana-- i a la planxa, amb un raig d'oli cru d'arbequines després d'haver-lo tret de la planxa. Precisament avui --oi Dolors?-- en portaré un cap a casa.Manelhttps://www.blogger.com/profile/01422731546738468022noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-22481028362069530052010-02-12T11:31:09.615+00:002010-02-12T11:31:09.615+00:00Com es nota que soc de terra endins.
Ni idea de l&...Com es nota que soc de terra endins.<br />Ni idea de l'existència d'aquest peix. <br />Jo, aprenc molt amb tu , que consti. <br />I pel que fa a la recepta veig que sols i poses una llesca de pa , no és molt poc això? com sucarem???? je, je,je,je,.. <br />Un petódolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-46029231492474999902010-02-11T23:49:46.849+00:002010-02-11T23:49:46.849+00:00El conec i en vaig menjr una vegada... però jo mai...El conec i en vaig menjr una vegada... però jo mai en he comprat ni fet.... Una cosa més pendent....!Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-67488056994026178732010-02-11T22:07:47.638+00:002010-02-11T22:07:47.638+00:00Hola Dolors, m'he perdut el regal del mero, pe...Hola Dolors, m'he perdut el regal del mero, però el gall de Sant Pere no m'ho vull perdre, és un peix molt fi i bo.<br />La recepta que ens ensenyes ha de ser deliciosa, no pares d'escriure i enviar coses noves ets una màquina, no sé d'on treus el temps.<br /><br />adeu guapa!!!!Virtutsnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-79457322150350411642010-02-11T21:51:32.942+00:002010-02-11T21:51:32.942+00:00És un peix molt suau de gust! A mi m'agrada al...És un peix molt suau de gust! A mi m'agrada al forn, encara que alguna vegada me l'he menjat a la planxa.<br />Llàstima que no hagis posat una foto del plat, per fer-nos una idea de com queda. Ha de quedar una mica caldoset? És que has parlat del fumet però no dius la quantitat.<br />L'aigua de mar (o aigua amb sal, com faig jo per rentar les petxines en general) s'ha de posar al foc? Uns minuts? Jo les deixo un parell d'hores en remull i després les esbandeixo. <br />Com es tracta d'un peix a filets, suposo que amb llenguado també quedarà molt bo.<br />Avui sí que m'he fet pesada amb tantes preguntes!<br />Una abraçadaMargaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-17372006335834940872010-02-11T18:52:54.963+00:002010-02-11T18:52:54.963+00:00Amb aquesta recepta el gall de Sant Pere ha de ser...Amb aquesta recepta el gall de Sant Pere ha de ser deliciós!. Jo n'he fet a la planxa, però em sembla que amb suquet ha de quedar més bo.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-10884078710384235962010-02-11T18:45:59.864+00:002010-02-11T18:45:59.864+00:00dolors, nó conocia éste pescado, por lo tanto nunc...dolors, nó conocia éste pescado, por lo tanto nunca lo comí, péro después de la sábia explicación, y elaboración del mismo, por la pescadera oficial de los blogs, su palabra vá a misa, el gallo créo qué no.....felicidades dolors........saludos pacopacohttps://www.blogger.com/profile/10997931799275090934noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-16601049669305006402010-02-11T18:27:43.841+00:002010-02-11T18:27:43.841+00:00Hola Dolors!!!
Que chuli la leyenda!!!! No coneixí...Hola Dolors!!!<br />Que chuli la leyenda!!!! No coneixía al peix, i la veritat es que mai l´he vist a la peixeteria!!!!<br />Suposo que estarà deliciòs, pero hem de reconèixer que un poco feico sí que és...<br />petonets, cielo, y que tinguis un bon cap de semana!!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-48330929652960174432010-02-11T18:03:28.091+00:002010-02-11T18:03:28.091+00:00Amí me pasa como a onega...el gallo que conozco es...Amí me pasa como a onega...el gallo que conozco es el primo hermano del lenguado. Y la verdad que este no se ve mucho por aquí. No me canso de darte las gracias por enseñarnos (al menos a mi) tanto sobre los pescados.<br />bexinos.felyhttps://www.blogger.com/profile/00122970633074873212noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-9574016915762863342010-02-11T16:50:33.097+00:002010-02-11T16:50:33.097+00:00Que bò que és el gall de Sant Pere. A mi m'agr...Que bò que és el gall de Sant Pere. A mi m'agrada molt amb alls , és fegit amb alls , aqui és com normalment es sol menjar, però així ha de ser boníssim<br /><br />Fins aviatxiscanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-57089026477371761762010-02-11T16:14:59.920+00:002010-02-11T16:14:59.920+00:00Diria que no he menjat mai el gall de St Pere. Pre...Diria que no he menjat mai el gall de St Pere. Prepara't tal i com suggereixes amb la recepta ha de ser un plat deliciós.<br />pt!Eva Floreshttps://www.blogger.com/profile/07249883675751507548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-45458001389608263292010-02-11T15:33:01.347+00:002010-02-11T15:33:01.347+00:00Dolors,
Efectivament és un dels peixos més fins ...Dolors, <br /><br />Efectivament és un dels peixos més fins en boca que he menjat i el fet de tenir unes espines dures, que com bé dius pesen i encareixen el que et menges, és de molt bon filetejar i es pot menjar amb absoluta tranquilitat de que no trobaràs més espines.<br />Aquesta recepta ha de ser molt gustosa. Jo en tinc una simplement al forn i també dóna un gran resultat.<br /><br />Salut.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-76618325256774715292010-02-11T14:58:41.304+00:002010-02-11T14:58:41.304+00:00No lo conocía, esta especie. Conozco el gallo comú...No lo conocía, esta especie. Conozco el gallo común y a su primo el lenguado, pero ese pez de la foto tan salvaje tiene que ser un manjar.... caro pero un manjar. ¡¡quién lo pillara para prepararlo con esa receta que nos has puesto!!ONEGAhttps://www.blogger.com/profile/12421175224046403786noreply@blogger.com