tag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post7856935097715851969..comments2023-08-23T09:20:42.617+01:00Comments on EL MILLOR PEIX: 3 Receptes de Sèpia variadesELS PEIXOShttp://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-20774623149626579832009-04-21T21:38:00.000+01:002009-04-21T21:38:00.000+01:00Virtuts
Que tal?
A tu sempre t´agradat molt el cal...Virtuts<br />Que tal?<br />A tu sempre t´agradat molt el calamars i la sèpia oi?però ara no és el temps del calamars, ara l´hi toca a la sèpia.<br />Graciès per escriura, ja veus que no hi ha gaira gent que escrigui.<br />Fins diumengue.ELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-82687848363696894512009-04-20T21:53:00.000+01:002009-04-20T21:53:00.000+01:00Hola Dolors, que fotos tan maques amb la sípies i ...Hola Dolors, que fotos tan maques amb la sípies i el calamar, aquests són els que a mi m'agraden. <br />la recepta de la sípia al bruta m'ha agradat, encara que la sípia sigui com sigui esta buenissima com diu la cuina vermella.<br />El del pa és molt bona idea, a més l'Albert amb la quantitat de pa que fa, pots fer moltes fotos i qui ho prova repeteix ja que no es troba aquest pa enlloc.virtutsnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-60090901893765717732009-04-20T15:08:00.000+01:002009-04-20T15:08:00.000+01:00La cuina vermella
Ara a cada recepta i posaré el p...La cuina vermella<br />Ara a cada recepta i posaré el pa que hi pot anar bé, que et sembla?<br />pot ser que aixi ho miri més gent, no?<br />Graciès per animar-me.ELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-39836910628902266562009-04-20T14:41:00.000+01:002009-04-20T14:41:00.000+01:00Hola Dolors, les receptes d'avui m'agraden totes, ...Hola Dolors, les receptes d'avui m'agraden totes, però molt, la sèpia és tan bona, i tu les tens tan maques. M'ha fet molta il·lusió la foto dels pans de l'Albert i que tu tan bé has fotografiat.<br />Un petó.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.com