tag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post4189170331423164233..comments2023-08-23T09:20:42.617+01:00Comments on EL MILLOR PEIX: DINAR DE DIVENDRES SANTELS PEIXOShttp://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-24019694046776628872010-04-06T15:19:07.295+01:002010-04-06T15:19:07.295+01:00Hola , maduixa!!
Jo també hauria de posar-me a die...Hola , maduixa!!<br />Jo també hauria de posar-me a dieta ...perquè ja no em puc vestir...<br />Una abraçada .ELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-25841434637951839762010-04-05T22:10:00.394+01:002010-04-05T22:10:00.394+01:00Hola bonica!!! estic sense sopar a veure si m'...Hola bonica!!! estic sense sopar a veure si m'apunto a l'operació bikini :-)) però noia! amb aquestes fotos no sé si podré! tot té una pinta fantàstica, m'ha encantat sobretot els calamars amb bolets!! que bons!! això ho he de provar.<br /><br />Que tal la setmana santa? :-)<br /><br />un petó, preciosa.Maduixahttps://www.blogger.com/profile/09225444487046681763noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-10599435441393547672010-04-05T21:16:30.698+01:002010-04-05T21:16:30.698+01:00Fem un mos
Però quan hi han tantes coses , no saps...Fem un mos<br />Però quan hi han tantes coses , no saps per on tirar....<br /><br />A peu coix<br />Jo no vaig treballar gens , nomès vaig portar la Weber i el peix..ELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-18751224449515986102010-04-05T20:26:23.131+01:002010-04-05T20:26:23.131+01:00Caram Dolors, ja m'hagués agradat dinar a casa...Caram Dolors, ja m'hagués agradat dinar a casa teva. Com t'ho has treballat tot això. He d'aprendre a fer més peix a la braça.A peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-14455390406240302742010-04-05T19:47:54.578+01:002010-04-05T19:47:54.578+01:00Un dinar genial com a mi m’agraden amb moltes cose...Un dinar genial com a mi m’agraden amb moltes coses per poder fer com un pica-pica.<br />PetonetsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-6505175478521107612010-04-05T19:42:11.020+01:002010-04-05T19:42:11.020+01:00Nenalinda
Mira si soy yo rara ...que con lo que di...Nenalinda<br />Mira si soy yo rara ...que con lo que disfruté mas , fué con l´all i oli y el pan...que te parece??<br />Las sardinas también...<br /><br />Josepb<br />Moltes gracies ....quina raó tens...<br /><br /><br />Ricard<br />Hola , Ricard!!! S'ha acabat el pont llarg , oi??<br />La falta d'experiència ....les carxofes van quedar crues per dintre i cremades per fora , el peix ...encara és podia menjar, però ara ja m'hi llegit el llibre i practicaré..<br /><br /><br />Celes<br />Con tanta comida no se saborea nada ...<br /><br />Muchas gracias por escribir , Celes<br /><br />Moltes gracies a tots per ser-hi...ELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-42002117418196827642010-04-05T19:17:54.105+01:002010-04-05T19:17:54.105+01:00Que bueno!!! Os pusisteis las botas, jejeje, el pe...Que bueno!!! Os pusisteis las botas, jejeje, el pescado a la brasa no tiene nada que ver con el que se hace encima de una vitro, es una manjar...<br /><br />BssssCeleshttps://www.blogger.com/profile/02728740942311307084noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-88204197263961807772010-04-05T18:41:30.264+01:002010-04-05T18:41:30.264+01:00Tb tornat de vacancetes... T'explico com faig ...Tb tornat de vacancetes... T'explico com faig els peixos tipus besug a la Weber... Demano els preparin oberts, deixant l'espina a un costat.. Pinto amb un pinzell de silicona el costat de la pell, que es el que tocarà la graella... i a la part de la carn em limito a fregar-lo amb sal marina, i posar romer per aromatitzar. Deixo el peix a sobre la graella, pel costat de la pell, sense donar mai la volta i obert. Important que la Weber estigui tapada i no obrir-la massa... i el propi calor, fa que la carn del peix quedi cuita. Al final i fora del foc, un raig d'oli d'oliva de qualitat.... Trobaras gustos desconeguts... :).Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-3526445887742627392010-04-05T17:04:46.678+01:002010-04-05T17:04:46.678+01:00Dolors; Quin bé de Déu... bé ho puc dir aixi..? .....Dolors; Quin bé de Déu... bé ho puc dir aixi..? ...com que és el dinar de Divendres Sant... bé sí... i com que tot és peix... que vagi de gust Dolors¡¡. Una abraçada :-DJosepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-16727440730876240552010-04-05T16:07:57.351+01:002010-04-05T16:07:57.351+01:00Ummmmmmmmm una comida riquisimaaaa , la receta de ...Ummmmmmmmm una comida riquisimaaaa , la receta de los calamares la voy a anotar , seguro que asi estan de vicio , no hay mas que mira la foto ummm y la lengueta que paciencia jamiaaa ,una por una.<br />Las sardinas asi a la brasa me pierden y la ensaladilla tamien.<br />Bicos mil wapa.Nenalindahttps://www.blogger.com/profile/09700516116410822622noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-38965461237305145082010-04-05T14:58:37.312+01:002010-04-05T14:58:37.312+01:00Xisca
Segur que tu també en saps de fregir el &quo...Xisca<br />Segur que tu també en saps de fregir el " jonquillo" aixi...<br />Moltes gracies , macaELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-60696229361023231722010-04-05T00:32:27.315+01:002010-04-05T00:32:27.315+01:00Carai, quin luxe de menjar. Ja m'agradaria hav...Carai, quin luxe de menjar. Ja m'agradaria haver-hi estat. El jonquillo així fregit d'un no és un menjar , és una obra d'art.<br /><br />Es veu que vos ho vàreu passar i menjar molt bé.<br /><br />Una besada ben fortaxiscahttps://www.blogger.com/profile/15356012275653887557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-27049198315745013862010-04-04T14:35:38.651+01:002010-04-04T14:35:38.651+01:00Lydia
A mi también me gustan mucho las sardinas .....Lydia<br />A mi también me gustan mucho las sardinas ...es más , es el único pescado que yo comí...junto con all i oli y pan , ensaladilla y alcalchofas...<br /><br /><br />La Cuina Vermella<br />No m´ho crec que un dia vindreu ....seria massa!!!<br /><br />Pot ser no m´hi explicat bé....no vull dir que les faci d´una a una ....vull dir que em queda fregida d´una a una ..<br />Molta frarina , sal i després treura tota la farina que sobra amb un col.lador , i ja es pot posar a la paella amb el oli molt calent...<br />Un petó ...guapos!!!ELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-39559083689291288822010-04-04T14:18:14.493+01:002010-04-04T14:18:14.493+01:00Ens hem quedat alucinats amb la llengueta fregida ...Ens hem quedat alucinats amb la llengueta fregida una per una. Magnífica trobada familiar, amb els amics i familia a les oliveres. Un dia vindrem, t'ho prometo.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-21526790848002816262010-04-04T14:09:43.233+01:002010-04-04T14:09:43.233+01:00Hola maca ;) Pero cuantas cosas ricas, me quedo co...Hola maca ;) Pero cuantas cosas ricas, me quedo con las sardinas que me pierden y la ensaladilla jaja. BesosLydiahttps://www.blogger.com/profile/08323267231844046570noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-56923008436157260892010-04-04T14:05:19.977+01:002010-04-04T14:05:19.977+01:00Angeles
No cociné nada yo....que te crees ...soy m...Angeles<br />No cociné nada yo....que te crees ...soy muy lista cuando quiero....<br />Los calamares son del Jordi, el cocinero que tengo en mi bloc..<br />la ensaladilla de su mujer Virtuts ..<br />y todo lo demas también entrte todos...como estabamos en tarragona en un campo de oliveres , hay mucho espacio y cada uno hace algo....menos yo que no hago nada...bueno , si ..las fotos...Que te parace????<br />Un abrazo , guapa!!<br /><br /><br />Paco<br />Como estas??<br />Esper-ho que molt bé....<br />Moltes gracièsper tot..<br />Adéu , maco!!!<br /><br /><br />Josep<br />Ni que ho diguis ...vols dir que encara avui no estem una mica enrederits amb totes aquestes coses??<br />Nosaltres varem menjar peix , però altres vegades ha sigut diferent...<br />una abraçada , Josep<br /><br />Xavier<br />No et creguis ....em tan de menjar ...no saps que fer i quan acabes no es menjat res...<br /><br />i d´artista res jo ....la virtuts si que ho es...<br />una abraçada a tots i moltes gracies per escriure...ELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-89545858187515881252010-04-04T12:38:53.206+01:002010-04-04T12:38:53.206+01:00Déu li'n do quin dinar!
M'he quedat bocaba...Déu li'n do quin dinar!<br />M'he quedat bocabadat amb tot: dels ous al peix a la graella...<br /><br />Caram, quina artista!Xavierhttps://www.blogger.com/profile/01209164411494151683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-23908086798935918462010-04-04T12:28:52.720+01:002010-04-04T12:28:52.720+01:00Dolors,
Vaja tiberi! sort que sent divendres sant...Dolors, <br />Vaja tiberi! sort que sent divendres sant i tractant-se de peix, la cosa queda dissimulada, ja que del contrari (si fòssim 40 anys enrera)aniríem de pet a l'infern!.<br />Magnífics suggeriments.<br />Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-32481359791261625032010-04-03T22:36:54.837+01:002010-04-03T22:36:54.837+01:00dolors, menut dinar vos áu espolsat, "tutto&q...dolors, menut dinar vos áu espolsat, "tutto" categoria y maravellós.....feliçitats per el dinar y per el altre dia que vá ser el téu sant,....pacopacohttps://www.blogger.com/profile/10997931799275090934noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-54713880738574979062010-04-03T20:21:20.667+01:002010-04-03T20:21:20.667+01:00nena, que festin te has dado, mucha faena, tendria...nena, que festin te has dado, mucha faena, tendrias que haberte tomado las fiestas para descansar, un besazo guapadeakiapekinhttps://www.blogger.com/profile/11311282360537039426noreply@blogger.com