tag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post2683662081705614692..comments2023-08-23T09:20:42.617+01:00Comments on EL MILLOR PEIX: Cigrons amb Gambes de la CostaELS PEIXOShttp://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-63608633366191375422009-04-16T22:57:00.000+01:002009-04-16T22:57:00.000+01:00Sobretot si els llegums són de bona qualitat, (cig...Sobretot si els llegums són de bona qualitat, (cigrons, mongetes, llenties)... si ho acompanyes amb unes bones cloïsses, gambes, muscles etc, com les que te la Dolors, surt un plat exquisit.<br />Bona nit...virtutsnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-29421826243013896552009-04-16T21:05:00.000+01:002009-04-16T21:05:00.000+01:00Onega
Las judias blancas del ganxet son de aquí ( ...Onega<br />Las judias blancas del ganxet son de aquí ( Catalunya), son muy buenas1!!<br />pero puedes hacerlo con cualquier clase de judias blancas cocidas.ELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-61399081005497684602009-04-16T20:58:00.000+01:002009-04-16T20:58:00.000+01:00Onega
Has provado judias blancas con almejas? y Ga...Onega<br />Has provado judias blancas con almejas? y Garbanzos con escamarlanes?, yo sí , es una combinació estupenda, solo tienes que hacer las almejas en la sarten con aceite, ajo i perejil y cuando estan abiertas hecharle las judías ya hervidas y si puede ser del ganxet.Es un manjar!!!!<br />SaludosELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-12142848284556617472009-04-16T14:55:00.000+01:002009-04-16T14:55:00.000+01:00curiosa combínación ,garbanzos y gambas..nunca lo ...curiosa combínación ,garbanzos y gambas..nunca lo hubiese pensado... pero ahora que te lo veo..pensádolo bien ¿porqué no.? seguro que está rico, los dos ingredientes me gustan.<br />un saludo.ONEGAhttps://www.blogger.com/profile/12421175224046403786noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-88876510381515934712009-04-16T14:21:00.000+01:002009-04-16T14:21:00.000+01:00Virtuts, ara ja amb les llegums que per cert al Me...Virtuts, ara ja amb les llegums que per cert al Mercat de Felip 2º hi ha una parada"J.Tomas"que son boníssimas.<br />Un dia també ensenyaré el pa, però això ho deixo per la cuina vermella que ho fa molt bé.<br />Jo amb gambes no n´hi menjat però amb escamarlans, sí.<br /><br />Txell,t´espero per donar-te tonyina i qu´em portis una hamburguessa feta.<br />Prova de fer-ho amb uns cigronets que hi han petits i son més bons qu´el caviar.<br />Vina a veuram.ELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-86487728900260626562009-04-16T13:10:00.000+01:002009-04-16T13:10:00.000+01:00No som massa de cigrons a casa, però hem de recone...No som massa de cigrons a casa, però hem de reconeixer que uns cigronets amb el gust tan bo de les teves gambes ha de ser una bogeria de bo. un petó.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-28026658052723043312009-04-15T22:15:00.000+01:002009-04-15T22:15:00.000+01:00Dolors també t'atreveixes amb els cigrons, mira qu...Dolors també t'atreveixes amb els cigrons, mira que ho diré a qui tu saps! <br />Bromes a part aquesta recepta algun dia la probaré. <br /><br />A10uVIRTUTSnoreply@blogger.com