tag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post116427999013181107..comments2023-08-23T09:20:42.617+01:00Comments on EL MILLOR PEIX: SARSUELAELS PEIXOShttp://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-45381170217869196782009-03-30T08:35:00.000+01:002009-03-30T08:35:00.000+01:00Gràcies Manel, per escriura amb la feina que tens ...Gràcies Manel, per escriura amb la feina que tens tu que fas un post cada dos dies , Eh?<BR/>fins la próximaELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-61598795125944991602009-03-29T22:58:00.000+01:002009-03-29T22:58:00.000+01:00dolors, tens raó que ara gairebé no fan sarsuela e...dolors, tens raó que ara gairebé no fan sarsuela enlloc, i és una llàstima perquè considero que segueix sent un plat boníssim i de luxe si es fa amb bon peix.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-76209571390676862952009-03-25T18:50:00.000+00:002009-03-25T18:50:00.000+00:00Rubén , com sabies quera jo i no la meva germana?J...Rubén , com sabies quera jo i no la meva germana?<BR/>Jo encara que soc vella soc més vergonyosa que ningú.Vina i diga'm qui est perquè no et conec nomes conec un gat , Oi?<BR/>Si vens i tinc sardina de la bona , ten regalaré una mica perquè facis un escabetx i un post, ja,ja,<BR/>En dos o tres dies i vist dos post amb sardina escabetxada<BR/>adéuELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-66658822858171462522009-03-25T18:25:00.000+00:002009-03-25T18:25:00.000+00:00Hola Dolors! Dijous passat et vaig venir a veure a...Hola Dolors! Dijous passat et vaig venir a veure a la parada perpo parlaves per telèfon...<BR/>Tornaré...<BR/>Per cert, la sarsuela és el meu plat preferit!!RUBENhttps://www.blogger.com/profile/00635955387769681375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-49932009951650603952009-03-25T16:36:00.000+00:002009-03-25T16:36:00.000+00:00Manduca Tampoco te conozco, como muy bién se nota,...Manduca <BR/>Tampoco te conozco, como muy bién se nota, soy nueva en esto.<BR/>He paseado por tu blog y me ha gustado mucho, es diferente de lo que acostumbro ver.Hablas de Riera Marsa, hace muchos años les vendió una tienda a mis padres.Me fijado que en tu blog no se pueden hacer comentarios, me equivoco? de todas formas gracias por escribir y Felicidades por el blog!<BR/><BR/>Txell, blog o bloc ? aquets es el dilema!!!<BR/>Encara es tingut temps de mirar la meva recepta amb la feina que tens?<BR/>Gràcies maca per animar.me.-ELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-31750199926053715492009-03-25T13:16:00.000+00:002009-03-25T13:16:00.000+00:00Estimada, hola! Amb aquest post t'has superat, t'h...Estimada, hola! Amb aquest post t'has superat, t'ha quedat molt i molt bé. El teu peix és el millor de tot Catalunya, i tant que sí!<BR/>El teu blog fa molt de goig, és una passada!<BR/>Un petó.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-42612049287474364582009-03-25T00:02:00.000+00:002009-03-25T00:02:00.000+00:00Mi madre me hacia Zarzuela cada Nochebuena, era co...Mi madre me hacia Zarzuela cada Nochebuena, era como una tradición, este año por primera vez se la he hecho yo a ella, a mi me gusta mucho y tu blog (que acabo de descubrir)también.Manducahttps://www.blogger.com/profile/07591874280864457578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-14294534994757983892009-03-24T21:13:00.000+00:002009-03-24T21:13:00.000+00:00Que tal, Pilar?No te conocía, soy nueva en esto y ...Que tal, Pilar?<BR/>No te conocía, soy nueva en esto y voy un poco perdida, ya ves que yo no cocino, solo enseño lo que tengo en casa que es pescado y muy bueno.Las recetas las saco de los libros de cocina que tengo en casa que son muchos.<BR/>Antes de contestarte ya me he paseado un poco por tu bolg, y no tiene nada que ver con el mío , el tuyo es trabajado y mucho yo tengo muy poco tiempo.<BR/>He visto que has hecho sardina escabechada, tiene muy buena pinta a mi me encata.<BR/>Muchas gracias por escribir y felicidades por tu blog tan bien hecho.ELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-24521131634514537092009-03-24T20:00:00.000+00:002009-03-24T20:00:00.000+00:00Hola Dolors, hoy he descubierto tu blog y tus inte...Hola Dolors, hoy he descubierto tu blog y tus interesantes recetas de pescado, tienes razón, no era consciente de que la zarzuela ha caído en desuso, pero es tan buena...<BR/>PetonsPilarhttps://www.blogger.com/profile/05415655176539504736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-89844180529804371632009-03-24T14:09:00.000+00:002009-03-24T14:09:00.000+00:00VirtutsTu sempre anima'n, quan vulguis fer la sars...Virtuts<BR/>Tu sempre anima'n, quan vulguis fer la sarsuela ,ja ho saps...<BR/>Adéu<BR/>Ah!!!!Pasal-hi l´adressa a qui tu saps, je,je,ELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-560651370697732208.post-16753399072356448362009-03-23T21:14:00.000+00:002009-03-23T21:14:00.000+00:00Hola dolorsAcabo de veure el peix per a fer una sa...Hola dolors<BR/><BR/>Acabo de veure el peix per a fer una sarsuela i m'he adonat que fa temps que no faig aquesta meravellosa recepta, amb el bona que està, quan està bé cuinada i tal com ho expliques a de quedar bonisimaaaaaa. . <BR/>A10Anonymousnoreply@blogger.com